Doorlopende annulerings­verzekering

U geniet van de reizen die u maakt. U kijkt dan ook al uit naar die eerstvolgende vakantie. Helaas kan er onvoorzien en buiten uw schuld iets gebeuren waardoor uw vakantie niet door kan gaan, of – indien u al op reis bent – u voortijdig terug naar huis moet keren. Met een doorlopende annuleringsverzekering van Kuiper Verzekeringen krijgt u in zo’n geval de annuleringskosten vergoed zodat u later alsnog op reis kunt. Bovendien hoeft u hier niet voor iedere reis opnieuw aan te denken.

Kies de doorlopende annuleringsverzekering die bij u past

Doorlopende annuleringsverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van meerdere factoren afhankelijk. Een kortlopende annuleringsverzekering is vaak alleen interessant indien u incidenteel en dan ook voor korte duur op vakantie gaat. Gaat u in de zomer een paar weken op vakantie, dan is een doorlopende annuleringsverzekering al snel interessanter en voordeliger. Zeker als u dit jaarlijks ook nog combineert met bijvoorbeeld een weekje wintersport, stedentrip en af en toe een weekendje weg.

Doorlopende annuleringsverzekering: tegen onvoorziene kosten verzekerd

Met de basisdekking van een doorlopende annuleringsverzekering bent u verzekerd in geval van bijvoorbeeld een ongeval, ziekte of zelfs overlijden van een gezins- of naaste familielid. De basisdekking kunt u uitbreiden met de aanvullende verzekeringen die u nodig heeft. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke Doorlopende Annuleringsverzekering het beste past bij uw situatie.

Doorlopende reisverzekering afsluiten?

U kunt bij Kuiper Verzekeringen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten en verzekeringen voor uw pleziervaartuig, caravan of camper.