Doorlopende reis­verzekering

Zomervakantie, wintersport, stedentrip of een weekendje weg; met een goede en voordelige doorlopende reisverzekering van Kuiper Verzekeringen hoeft u niet voor elke vakantie een losse verzekering af te sluiten.

Kies de doorlopende reisverzekering die bij u past

Doorlopende reisverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van meerdere factoren afhankelijk. Een kortlopende reisverzekering is vaak alleen interessant indien u incidenteel en dan ook voor korte duur op vakantie gaat. Gaat u in de zomer een paar weken op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering vaak al snel interessanter en voordeliger. Zeker als u dit jaarlijks ook nog combineert met bijvoorbeeld een weekje wintersport en af en toe een weekendje weg.

Doorlopende reisverzekering: voor grote en kleine vakanties

Met de basisdekking van een doorlopende reisverzekering bent u verzekerd voor onverwachte kosten tijdens uw reis zoals een ziekenhuisopname, hulp bij een ongeval of zelfs overlijden. Bovendien kunt u 24/7 een beroep doen op de alarmcentrale. De basisdekking kunt u uitbreiden met de aanvullende verzekeringen die u nodig heeft. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke reisverzekering het beste past bij uw situatie.

Doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?

U kunt bij Kuiper Verzekeringen ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten en verzekeringen voor uw pleziervaartuig, caravan of camper.