Coronavirus informatie

Wij leven in een bijzondere tijd waarin alles anders gaat en wij moeten anticiperen naar een nieuwe wereld. Dit geeft vraagstukken en dilemma’s waar nog niet altijd antwoord op is. Dit geldt ook voor Kuiper Verzekeringen. Op deze pagina geven wij informatie over Corona en onze organisatie.

Bereikbaarheid

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Per afdeling is op ons kantoor een minimale bezetting aanwezig. Onze openingstijden zijn ongewijzigd, van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Al onze medewerkers, inclusief de thuiswerkers, zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar via de reguliere nummers. Ook kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer 0513- 614 444. Wij staan u graag persoonlijk te woord om u van advies te kunnen voorzien. 

Lukt het niet om persoonlijk contact te krijgen, dan wordt er door middel van een terugbelverzoek contact met u opgenomen. Wij doen er alles aan om u op onze gebruikelijke manier van onze dienstverlening te kunnen voorzien, echter kan het zo zijn dat bepaalde zaken iets anders zullen verlopen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Advies

Onze klanten voelen als familie, u bent een onderdeel van ons en een deel van ons bestaansrecht. Deze bijzondere periode vraagt om extra ondersteuning en advies want iedereen heeft te maken met de gevolgen. Kuiper Verzekeringen staat als partner naast u en wij willen alle mogelijkheden benutten om uw onderneming te ondersteunen. 

Bij veel van onze relaties merken wij dat de huidige situatie tot zorgen en vragen leidt. Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen, neem dan contact met ons op om die te bespreken en wij denken graag met u mee.

Afspraak maken met een van onze adviseurs

Bij Kuiper Verzekeringen staat persoonlijk advies voorop. Een bezoek met u inplannen is de komende tijd lastiger maar op uw verzoek zijn wij, met inachtneming van de gestelde maatregelen, bereid om een afspraak met u te plannen. Wat verwachten wij van u:

  • Dat u klachtenvrij bent;
  • Dat er een afstand van 1,5 meter in acht wordt genomen;
  • Dat het gesprek in een grote ruimte kan plaatsvinden.

Daarnaast maken wij gebruik van alle moderne communicatiemiddelen. Een afspraak met één van onze adviseurs is op de volgende wijze in te plannen:

  • Via een Zoom gesprek, Teams, Hangouts of via Facetime of Skype. Geef u wensen aan en wij plannen onze afspraak in;
  • Ook zijn wij via de mail uitstekend te bereiken;
  • Telefonisch.

Belangrijke websites  

Het Verbond van Verzekeraars heeft de belangrijkste informatie en veelgestelde vragen in relatie tot Corona op haar website geplaatst. Deze webpagina wordt continu geactualiseerd. Heeft u vragen, bezoekt u dan deze pagina

De overheid biedt een pakket aan ondersteuningsmogeijkheden om banen te kunnen behouden en loondoorbetaling mogelijk te maken bij uitval van werk. Er zijn maatregelen voor werktijdverkorting en de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud. Op de website van de Rijksoverheid vindt u hierover meer informatie. 

De RIVM actualiseert dagelijks alle informatie over de Corona situatie. Wij adviseren u om de website te raadplegen voor de meest actuele informatie en richtlijnen.

Op weg naar het nieuwe normaal

De coronacrisis gaat aan geen bedrijf in Nederland ongemerkt voorbij. Het ene bedrijf reageerde tot nu toe sneller dan het andere, met hele stringente maatregelen, of juist wat terughoudender. Kuiper Verzekeringen uit Heerenveen was een van die bedrijven van het eerste uur. Er was, vooruitlopend op een strengere regelgeving, al een crisisteam geformeerd en geïnventariseerd wie er op welke manier kon omschakelen naar thuiswerken en wat daarvoor nodig was. Gevolg: binnen 24 uur een vrijwel organische omschakeling van een kantoor- naar een thuiswerkorganisatie. Partners en klanten complimenteerden het bedrijf voor deze operatie, die voor hen bijna ongemerkt was verlopen. Lees hier het artikel.