Caravan­verzekering

Uw caravan of vouwwagen is een kostbaar bezit waaraan u ultieme vrijheid en veel plezier kunt beleven. Maar uw caravan kan door omstandigheden schade oplopen. Hoewel het niet wettelijk verplicht is, zorgt u er met een caravanverzekering van Kuiper Verzekeringen voor, dat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie, ook als er iets met uw caravan of vouwwagen gebeurt.

Kies de caravan­verzekering die bij u past

Caravanverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. In de basis is met een caravanverzekering uw caravan of vouwwagen veelal verzekerd bij diefstal en schade door bijvoorbeeld brand, storm of een aanrijding. Ook kunt u bijvoorbeeld hagelschade meeverzekeren. De hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van de dekking die u kiest, de kenmerken van de caravan of vouwwagen en het gebruik ervan. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke caravanverzekering het beste past bij uw situatie.

Bij Kuiper Verzekeringen kunt u ook uw personenauto, motor, bromfiets en/of camper verzekeren en een doorlopende reisverzekering en doorlopende annuleringsverzekering afsluiten.

Een caravan verzekeren?

Heeft u al een caravanverzekering via Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.