Camperauto¬≠verzekering en kampeer­auto­verzekering

Gezellig kamperen en lekker rondreizen langs de mooiste plekjes in Nederland en Europa. Uw camper (kampeerauto) parkeren waar u maar wilt en de volgende dag weer verder reizen. Het gevoel van vrijheid. Er zal onderweg maar iets gebeuren. Met een camperverzekering van Kuiper Verzekeringen zorgt u ervoor, dat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie, ook als er iets met uw camper of kampeerauto gebeurt.

Kies de camper­verzekering die bij u past

Camperverzekeringen zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke camperverzekering (kampeerautoverzekering) het beste past bij uw situatie.

Net als voor een personenauto geldt, is de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA), voor iedere campereigenaar verplicht. Bij Kuiper Verzekeringen kunt u kiezen uit drie verschillende pakket-opties:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) + Volledig casco: Met deze zogenoemde Allrisk verzekering bent u verzekerd voor schade die u met camper bij anderen veroorzaakt en voor schade aan uw eigen kampeerauto;

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) + Beperkt casco: Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade die u met uw camper bij anderen veroorzaakt en voor schade aan uw eigen kampeerauto, maar dit laatste alleen als er sprake is van bijvoorbeeld diefstal en inbraak;

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA): Met deze verzekering bent u alleen verzekerd voor schade die u met uw camper bij anderen veroorzaakt.

Deze pakket-opties kunt u aanvullen met veelgevraagde dekkingen zoals een schadeverzekering voor inzittenden, ongevallenverzekering voor inzittenden en/of een rechtsbijstandverzekering. Bij Kuiper Verzekeringen kunt u ook uw personenauto, motor, bromfiets en/of caravan verzekeren en een doorlopende reisverzekering en doorlopende annuleringsverzekering afsluiten.

Camper of kampeerauto verzekeren?

Heeft u al een camperverzekering via Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.