“Uw auto is altijd goed verzekerd bij Kuiper Verzekeringen.”

Voertuigenverzekeringen

Of het nou om uw personenauto, motorfiets, bromfiets, caravan en/of kampeerauto gaat; u bent er trots en zuinig op, maar een ongeluk en/of schade zit helaas in een klein hoekje. Daarom verzekert u ze goed en op maat met een verzekering van Kuiper Verzekeringen.

Overzicht voertuigenverzekeringen

Kies de verzekering die bij u past

Verzekeringen voor uw personenauto, motorfiets, bromfiets, caravan en/of camper zijn er in vele vormen en varianten. Ieder weer met eigen dekkingen en specifieke voorwaarden. De hoogte van de premie is vaak van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van de dekking die u kiest, het gewicht en de waarde van het voertuig, maar ook de regio waar u woont en hoe u het voertuig gebruikt. Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen, begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke verzekering het beste past bij uw situatie.

Woonpakket: het gemak en voordeel van alles-in-één

Waarom moeilijk doen als het makkelijk én voordeliger kan? Met een Woonpakket van Kuiper Verzekeringen verzekert u niet alleen uw inboedel en/of opstal of woonhuis, maar vult u dit naar keuze aan met een kostbaarhedenverzekering, (gezins)aansprakelijkheids-verzekering, (gezins)ongevallenverzekering, (gezins)rechtsbijstand-verzekering en/of een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Zelfs uw autoverzekering kunt u aan uw woonpakket toevoegen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, het gemak en het voordeel.

Voertuig­en­verzekering­en

Er zijn vele vormen en varianten voor verzekeringen voor uw personenauto, motor, bromfiets, caravan en camper. Lees hier de mogelijkheden.

Persoonlijk advies
Uiteraard kunt u veel zaken zelf online bij ons regelen, maar wij geloven van oudsher sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk.
Bel ons via 0513 - 614 444