Personen­auto­verzekering

Als u een auto heeft is een autoverzekering verplicht. De hoogte van de premie is van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van de dekking die u kiest. Of het gewicht, de waarde en leeftijd van uw auto. Maar ook uw leeftijd, aantal opgebouwde schadevrije jaren en de regio waar u woont.

Kies de auto­verzekering die bij u past

De autoverzekering, en specifiek de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA), is voor iedere auto-eigenaar verplicht. Bij Kuiper Verzekeringen kunt u kiezen uit drie verschillende pakket-opties:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) + Volledig casco: Met deze zogenoemde Allrisk verzekering bent u verzekerd voor schade die u met uw auto bij anderen veroorzaakt en voor schade aan uw eigen auto;

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) + Beperkt casco: Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade die u met uw auto bij anderen veroorzaakt en voor schade aan uw eigen auto, maar dit laatste alleen als er sprake is van bijvoorbeeld diefstal en inbraak;

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA): Met deze verzekering bent u alleen verzekerd voor schade die u met uw auto bij anderen veroorzaakt.

Deze pakket-opties kunt u aanvullen met veelgevraagde dekkingen zoals een schadeverzekering voor inzittenden, ongevallenverzekering voor inzittenden en/of een rechtsbijstandverzekering. Bij Kuiper Verzekeringen kunt u ook uw motorfiets, bromfiets, caravan of camper verzekeren. Voor klassieke auto’s heeft Kuiper Verzekeringen specialistische autoverzekeringen ontwikkeld.

Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke autoverzekering past bij uw situatie.

Al een autoverzekering?

Heeft u al een personenautoverzekering via Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.