Motor­verzekering

Houdt u ook zo van dat gevoel van vrijheid dat u beleeft wanneer u op de motor zit? Lekker toeren in uw vrije tijd. Als u een motorfiets heeft is een motorverzekering verplicht. De hoogte van de premie is van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld van de dekking die u kiest. Of het gewicht, de waarde en gebruik van uw motor. Maar ook uw leeftijd, aantal opgebouwde schadevrije jaren en de regio waar u woont.

Kies de motor­verzekering die bij u past

De motorverzekering, en specifiek de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA), is voor iedere motoreigenaar verplicht. Bij Kuiper Verzekeringen kunt u kiezen uit drie verschillende pakket-opties:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) + Volledig casco: Met deze zogenoemde Allrisk verzekering bent u verzekerd voor schade die u met uw motorfiets bij anderen veroorzaakt en voor schade aan uw eigen motorfiets;

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) + Beperkt casco: Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade die u met uw motorfiets bij anderen veroorzaakt en voor schade aan uw eigen motorfiets, maar dit laatste alleen als er sprake is van bijvoorbeeld diefstal en ‘inbraak’;

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA): Met deze verzekering bent u alleen verzekerd voor schade die u met uw motorfiets bij anderen veroorzaakt.

Deze pakket-opties kunt u aanvullen met veelgevraagde dekkingen zoals een ongevallenverzekering voor in- en opzittenden en/of een rechtsbijstandverzekering. Bij Kuiper Verzekeringen kunt u ook uw personenauto, bromfiets, caravan of camper verzekeren.

Met de jarenlange ervaring van Kuiper Verzekeringen begeleiden wij u graag door het enorme aanbod en kijken wij samen met u welke motorverzekering past bij uw situatie.

Een motor verzekeren?

Heeft u al een motorverzekering via Kuiper Verzekeringen? Bij schade kunt u eenvoudig online een schadeformulier invullen.