Omdat geen mens gelijk is...

Verzekeringskaart Personenauto WA Verzekeringskaart Personenauto WA + Beperkt Casco Verzekeringskaart Personenauto WA + Volledig Casco Verzekeringskaart Schadeverzekeringen Inzittenden Verzekeringskaart In- en Opzittenden

Advies of hulp nodig?

Wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Bel mij

Autoverzekering

Als u een auto heeft, is een autoverzekering in Nederland verplicht. De leeftijd en waarde van uw auto zijn medebepalend voor de hoogte van de premie die u betaalt. Uiteraard wilt u hiervoor niet te veel uitgeven, maar u wilt er wel zeker van zijn dat eventuele risico’s voldoende gedekt zijn. Kuiper Verzekeringen heeft ook voor u hiervoor een passende autoverzekering.

WA verzekering afsluiten

De autoverzekering, ook wel Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) genoemd is voor iedere auto- of motoreigenaar verplicht. U kunt voor verschillende pakket-opties kiezen en u bent met de autoverzekering van Kuiper Verzekeringen dan ook altijd voldoende gedekt.

Verzekeren van uw auto

Wilt u meer weten over het verzekeren van uw auto? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering via Kuiper Verzekeringen

Heeft u al een autoverzekering via Kuiper Verzekeringen? Voor eenzijdige schade kunt u eenvoudig online een formulier voor uw WA-verzekering invullen.