Omdat geen bedrijf gelijk is...

Informatieaanvraag Algemene folder Kuiper Verzekeringen

Advies of hulp nodig?

Wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Bel mij

Verzekeringen voor ondernemers

Zakelijk

Bedrijfsverzekeringen

Ons motto is ”Omdat geen bedrijf gelijk is, verzekeren wij op maat”.

Passende oplossing voor uw bedrijf

Daarom treft u hier geen uitgebreide informatie aan over onze verzekeringsproducten. Wij gaan er van uit u altijd een bij uw bedrijf passende oplossing aan te bieden.

Verzekeren tegen bedreigingen

Als ondernemer bent u dagelijks bezig met kansen en bedreigingen. Met het creëren en benutten van kansen in uw bedrijf bemoeien we ons niet. Wel kunnen en willen we ons bemoeien met een deel van uw bedreigingen.

ZakelijkInventarisatie en juiste dekking

Onze deskundige buitendienstmedewerkers bezoeken u graag om met u deze bedreigingen te inventariseren. Welke risico's moet, kunt of wilt u zelf dragen en voor welke risico’s zoekt u een verzekeringsoplossing? Wij zetten dit alles voor u op een rij. Vervolgens zoeken wij hierbij de beste dekkingen tegen zo gunstig mogelijke premies en voorwaarden.

Waar mogelijk bieden wij u onze eigen polissen aan, welke wij als gevolmachtigde kunnen sluiten. Dit betekent uiterst korte lijnen. Past uw risico niet binnen onze volmacht, dan gaan wij als tussenpersoon of makelaar voor u onderzoeken wat de beste oplossing is.

ZakelijkMeer tijd voor ondernemen!

Wanneer u dit toch wel specialistische en tijdrovende werk in handen geeft van Kuiper Verzekeringen, dan houdt u zelf meer tijd over om datgene te doen waar u goed in bent en wat u leuk vindt: ondernemen!

Adfiz

Ons Adfiz-lidmaatschap garandeert vakbekwaamheid, integriteit en onafhankelijkheid.

Vragen over zakelijke verzekeringen

Heeft u vragen over verzekeringen voor ondernemers? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak met een van onze buitendienstadviseurs.